.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

25 Ιουνίου 2012

VIDEO – Σφαγή της Παναχαϊκής στο Μάλεμε


Το θέατρο σφύριξε .. θέατρο

Play off 4η αγωνιστική 
 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-0

Στην εντατική η Παναχαϊκή μετά και το δεύτερο χειρουργείο.

Σκαρφάλωσε στην κορυφή ο Πλατανιάς - Την "έπεσαν" στο διαιτητή οι παίκτες της Παναχαϊκής

Εκτός εαυτού ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής μετά την ήττα από τον Πλατανιά

Η Παναχαϊκή με δυο νίκες  ΙΣΩΣ  κερδίσει την άνοδο. 

Ο κακός εαυτός της Παναχαϊκής σε συνδυασμό με την σφαγιαστική διαιτησία του Γιάννη Κάμπαξη (Χαλκίδα)  ήταν η αιτία της ήττας της Παναχαϊκής επί του Πλατανιά στο γήπεδο του Μάλεμε.

Η Παναχαϊκή αιφνιδιάστηκε από το γρήγορο γκολ του Ναζλίδη στο 10΄ αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει όπως θα έπρεπε και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή των play off  λόγο της ήττας της Καλλιθέας 1-0 στην Μυτιλήνη.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη , προσπάθησε  αλλά …  ο διαιτητής για άλλη μια φορά είχε διαφορετική γνώμη .

Ο διαιτητής Κάμπαξης στο 68΄απεβαλε άδικα από τον αγώνα τον Θανάση Ντίνα για χέρι  που μόνο αυτός είδε αφού όλη η Ελλάδα είδε ότι ήταν ακούσιο .
Στο 90΄ ο Λαμπρόπουλος παραλίγο να φύγει χωρίς φανέλα από τον αγώνα όταν δέχτηκε παρατεταμένο τράβηγμα από αμυντικό μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα να πέσει  σε απόσταση 3 μέτρων μπροστά από τον διαιτητή ο οποίος στην συνέχεια  έδωσε  κάρτα για θέατρο στον αμυντικό της Παναχαϊκής .

Οι κοκκινόμαυροι στο τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον διαιτητή ενώ από τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίοι έκαναν και χρήση των γκλοπς  προς τους πατρινούς .


Δικαιολογημένα ο Αλέξης Κούγιας  έγινε έξαλλος λίγο πριν το φινάλε, διαμαρτυρόμενος για το πέναλτι που δεν δόθηκε στους «κοκκινόμαυρους.» ενώ για άλλη μια φορά έκανε σκληρές δηλώσεις.

Κούγιας: "Παίκτες μας έχουν χτυπηθεί από τα ΜΑΤ" - "Σκεφτόμαστε στα δύο επόμενα παιχνίδια να κατέβουμε με τους Νέους" Πλατανιάς-Παναχαϊκή.
"Είναι ντροπή! Ας μας το πουν να μην κατεβάζουμε την ομάδα άδικα. Δεν μας έχουν δώσει ούτε ένα σφύριγμα. Είναι ντροπή, είμαστε μεγάλη ομάδα.
Ήταν προσχεδιασμένο. Ό,τι και να κάνουν οι εχθροί μου, εγώ τους βάζω φυλακή και θα είμαι στο ποδόσφαιρο μέχρι να πεθάνω! Η Παναχαϊκή δεν τελείωσε σήμερα!
Οι προπονητές μας και οι παίκτες μας είναι χτυπημένοι από τα ΜΑΤ.
Τα ΜΑΤ αντί να προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές μας τους χτυπούσαν! Αν αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο και αν τελικώς έτσι καθορίζονται τα αποτελέσματα των playoff, πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνουμε.
Εμείς θα σκεφτούμε αν θα κατεβάσουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια την ομάδα Νέων! Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί ότι και να κάνουμε, δεν πρόκειται να μας δώσουν ούτε ένα σφύριγμα".

Γιάννης Παπακώστας:  «Ντρέπομαι, δεν είναι δυνατόν να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Παναχαϊκή».
Διαιτητής: Γιάννης Κάμπαξης (Χαλκίδα). Βοηθοί: Πασχαλίδης (Εύβοια)-Κόντιζας (Πειραιάς).


Κίτρινες κάρτες: Φουρτάδο, Κοκκίνης, Ντίνας, Λαμπρόπουλος.
 Κόκκινες κάρτες: Ντίνας.

Οι συνθέσεις:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης, Παληγιώργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μιρτσέτα (65΄ Μαρτσάκης), Ναζλίδης (90΄+ Παπαζούδης), Μαραγκουδάκης, Δράμι (68΄ Χαϊκάλης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Πουρής, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Βλασόπουλος (55΄ Φούφουλας), Φατιόν (72΄ Ατματζίδης), Κοκκίνης, Πακάλτσης (32΄ Ντίνας), Ουρτάδο, Ουαταρά, Κωνσταντινίδης, Φουρτάδο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 4 αγώνες)
Πλατανιάς 4-3 8
---------------------------
Καλλιθέα 3-3 7
Παναχαϊκή 5-6 5
Καλλονή 1-1 5

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 
Γήπεδο Παναχαϊκής Τετάρτη 27/7 ώρα 20:00
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ 


ΔΕΙΤΕ  ΓΚΟΛ ΦΑΣΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-0 ( Panaxa-Blog ) από panaxablog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ