.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

04 Φεβρουαρίου 2013

VIDEO – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1-0



19η αγωνιστική Football league

Η Παναχαϊκή κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις .


Αγχωτική νίκη για τον Εργοτέλη


Η Παναχαϊκή λύγισε στην εκπνοή του αγώνα με το γκολ του Χαντί


Ο Χαντί στο 86’ στέρησε τον άξιο βαθμό της ισοπαλίας από την Παναχαϊκή

ΔΕΙΤΕ PHOTO ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ
  cretesports.gr Ο Εργοτέλης δεν έχει κάνει κάτι για να δικαιολογήσει τη θέση του στην κορυφή της βαθμολογίας, απειλώντας ελάχιστα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ανδρούτσο. Η Παναχαϊκή αντίθετα έχει τη μία και μόνη πραγματικά καλή στιγμή του ημιχρόνου με τον Λίτση που εκτέλεσε πολύ καλά το φάουλ στο 14ο λεπτό, υποχρεώνοντας τον Αθανασίου σε μια δύσκολη επέμβαση.

Από εκεί και πέρα, το αμυντικογενές στήσιμο των Αχαιών έχει αποδώσει αφού δεν επιτρέπει στον Εργοτέλη να βρει τους χώρους που χρειάζεται ώστε να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά δυναμικό, οι γηπεδούχοι όμως δεν κατάφερναν να βρεθούν με αξιώσεις στην περιοχή του Ανδρούτσου. Αντίθετα ο Κοιλιάρας έκανε ένα εξαιρετικό παιγνίδι τουλάχιστον ως το 80' οπότε και κουράστηκε. Ο Γρηγόρης Αθανασίου "έπιασε δουλειά" αποκρούοντας τα σουτ των Βασιλαντωνόπουλου και Γκούρτσα από τη δεξιά πτέρυγα. Τελικά στο 86' ο Χαντί έκανε μια περίτεχνη ενέργεια, περνώντας τη μπάλα πάνω από έναν αντίπαλο και στη συνέχεια το 1-2 με τον Πεσόα Ουέλινγκτον πριν κεραυνοβολήσει τον Ανδρούτσο χαμηλά στην αριστερή γωνία.
Νευρικός και προβλέψιμος ο Εργοτέλης, ίδρωσε πολύ για να επικρατήσει της Παναχαϊκής. Οι Αχαιοί ήρθαν για να παίξουν άμυνα. Παρ' όλα αυτά, έπαιξαν καθαρό ποδόσφαιρο, δίχως "κράμπες" και καθυστερήσεις, χάνοντας μάλιστα και 1-2 καλές ευκαιρίες. .

 ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γεωργίου, Τζανακάκης (65' Ρέντζας), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Λαμπίν (81' Χρυσοφάκης), Χαντί, Ουέλινγκτον, Ζάχορα (60' Ευαγγέλου).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Κοιλιάρας, Βασιλαντωνόπουλος (88' Κωνσταντινίδης), Τέλλος, Λίτσης, Βάντερσον, Σπίνουλας, Καραμανλής, Άντονι, Γκούρτσας, Κοκκίνης (88' Σαλαμαστράκης).

VIDEO από το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του "LEPANTO"

Βαθμολογία

Tα αποτελέσματα της 19ης  αγωνιστικής:
Παρασκευή (1/2)
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Ηρακλής 0-0

Κυριακή (3/2)
*Δόξα Δράμας- Νίκη Βόλου 1-1
(7' Κάπελ - 63' Βέρτζος)
*Λάρισα- Φωκικός 5-0
(21' Τσίγκας, 60' Χασομέρης, 62' Πόνσε, 73', 90' Δεινόπαππας)
*Καλλιθέα- Βύζας Μεγάρων 0-0
*Πανσερραϊκός- Καβάλα 2-1
(19' Σίμιτς, 90+1' Τσούτσης- 60' Ντουτσαρίδης)
*Ηρακλής Ψαχνών- Εθνικός Γαζώρου 1-0
(15' Ρούτσης σουτ)
*Αναγέννηση Επανομής- Καλλονή 2-1
(29' Ζόσουα Σίλβα, 40' αυτ. Λαμπρόπουλος - 63' αυτ. Μωυσίδης)
*Ολυμπιακός Βόλου- Πιερικός 4-1
(4' , 28' Ανιέτε, 38' Πετκάκης, 61' Ογκουνσότο - 40' Ντάνι)
*Εργοτέλης- Παναχαϊκή 1-0
(86' Xαντί)
*Απόλλων Σμύρνης- Παναιτωλικός 0-2
(22' Μπόγιοβιτς, 82' Μπελόν)

Επόμενη (20η) αγωνιστική Τετάρτη 6/2
Λάρισα- Δόξα Δράμας
Φωκικός- Καλλιθέα
Θρασύβουλος- Εργοτέλης
Βύζας Μεγάρων- Πανσερραϊκός
Παναχαϊκή- Ηρακλής Ψαχνών
Καβάλα- Επανομή
Εθνικός Γαζώρου- Απόλλων Σμύρνης
Καλλονή- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Παναιτωλικός- Πιερικός
Ηρακλής- Ολυμπιακός Βόλου
Ρεπό: Νίκη Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ



ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ