.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

11 Απριλίου 2013

VIDEO - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-1


33η αγωνιστική
Η Παναχαϊκή φρέναρε τον Ολυμπιακό Βόλου των 9 ποδοσφαιριστών και έκανε ακόμα ποιο άνετη παραμονή της στην κατηγορία.


Οι δύο κόκκινες κάρτες, στο 68' στον Πετκάκη και στο 81' στον Καπετάνο, είναι γεγονός πως έδωσαν  τρομερό πλεονέκτημα στην γηπεδούχο ομάδα.

Το ματς, αν και η Παναχαϊκή ήταν αδιάφορη βαθμολογικά, αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της κόντρας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια μεταξύ των δύο ομάδων (λόγω των όσων έχουν συμβεί μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Αχιλλέα Μπέου, φυσικά). Και έπειτα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, οι Βολιώτες έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ, όμως στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου, ο Πίτκας βρήκε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα και την έστειλε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με μια δική τους καλή φάση στο 24’ (κεφαλιά του αμαρκάριστου Τέλλου, έπειτα από φάουλ του Λίτση, «έγλειψε» το δοκάρι του Γκίτκου), όμως λίγο αργότερα δέχτηκαν γκολ. Σε φάουλ του Ολίσε, στο 27’, ο Πίτκας απέκρουσε ασταθώς και ο Πινδώνης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, δίνοντας την ευκαιρία στους περίπου 40 φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου που βρέθηκαν στην Πάτρα να πανηγυρίσουν έξαλλα.

Στο 38’, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, όμως ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής απέκρουσε τα σουτ των Μπρέσκα και Παλαιολόγου κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα.





Στην επανάληψη κι ενώ η Παναχαϊκή προσπαθούσε να πιέσει, ήρθαν δύο αποβολές για τον Ολυμπιακό Βόλου, που άλλαξαν τα δεδομένα. Πρώτα είδε το δρόμο για τα αποδυτήρια ο Πετκάκης στο 70’ (2η κίτρινη για διαμαρτυρία) και στο 84’ τον ακολούθησε και ο Καπετάνος (επίσης με 2η κίτρινη κάρτα).


Έτσι, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 86’ στην ισοφάριση με κοντινό σουτ του Περέιρα, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε στο 88ο λεπτό τεράστια ευκαιρία, όταν μόνος του από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ. Λίγο πριν από αυτή τη φάση, είχε αποβληθεί και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάββας Παντελίδης, λόγω διαμαρτυριών. Και η Παναχαϊκή, πάντως, ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, καθώς στα τελευταία λεπτά αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Κοκκίνης.

Ηλίας Φυντάνης: «Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πιστεύω πως θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα. …. Η Παναχαϊκή δεν χαρίζεται σε κανένα γιατί είναι Παναχαϊκή. Θα χτυπήσουμε όλα τα ματς. Εύχομαι στο Σάββα το φίλο μου να κερδίσει την κατηγορία γιατί πιστεύω πως αξίζει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO από το ρεπορταζ του Lepanto tv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ