.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

28 Οκτωβρίου 2013

Νίκη «βάλσαμο» πέτυχε η Παναχαϊκή στα Ψαχνά. -VIDEO



5η αγωνιστική football league

Η Παναχαϊκή νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή Ψαχνών 

Επιτέλους! Γεύτηκε την χαρά της νίκης η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή πήρε την νικη "βάλσαμο" που χρειαζόταν προκειμένου να ανασυντάξει τις δυνάμεις της ενόψει των επόμενων δύσκολων αγώνων 


Η πατρινή ομάδα επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Ηρακλή Ψαχνών, ο οποίος έπαιζε από το 64' με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τζανή με δεύτερη κίτρινη.


Η  Παναχαϊκή  έστω και δύσκολα κατάφερε στα Ψαχνά και γεύτηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα την χαρά της νίκης μετά από έναν φλύαρο παιχνίδι και απο  τις δυο ομάδες . 
 Στο 1ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους . Στο 2ο ημίχρονο ο αγώνας συνεχίστηκε με τους ίδιους ρυθμούς μέχρι το 64’  όπου μετά την αποβολή του Τζανή άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες και η Παναχαϊκή κατάφερε στο 84΄να προηγηθεί στο σκορ .
Στο σκορ άνοιξε στο 84' η Παναχαϊκή όταν ο Καραμανλής γέμισε στον Πλέγα, ο οποίος έστρωσε με το κεφάλι στον Κοντογουλίδη, που έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
45+2' Κόρνερ του Πατσατζόγλου, ο Παλαιολόγος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κιάσσος έδιωξε πάνω στη γραμμή.
Στο 90΄ο Λαζαρίδης κράτησε τη νίκη για την ομάδα του όταν απέκρουσε εξ επαφής κοντινή προβολή του Τριανταφύλλου.

Κίτρινες κάρτες: 10' Τζανής, 10' Στουρνάρας, 83' Κοιλιάρας, 90+3' Πατσατζόγλου – 10' Λίτσης, 41' Κιάσσος, 57' Άντονι Φατιόν, 73' Παληγεώργος, 77' Μπερτέν, 89' Σιτόε, 90+4' Πλέγας
Κόκκινες κάρτες: 65' Τζανής
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζήλος (Λάρισας) με βοηθούς τους: Καραμπούλα (Λάρισας), Αναστασίου (Λάρισας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Μιχαϊλοβιτς): Αθανασόπουλος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Τσιμόντζι (72' Επιτροπάκης), Ντάνιελ Γκμπαγκουιντί (72' Νικολόπουλος), Κρητικός (89' Τριανταφύλλου), Κοιλιάρας, Λάμπρου, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Λίτσης, Βασιλαντωνόπουλος (81' Βασιλαντωνόπουλος), Μπερτέν, Κιάσσος, Βαγγελόπουλος, Γκαντιάγκα, Σιτόε, Άντονι Φατιόν (59' Καραμανλής), Κοντογουλίδης (81' Σπίνουλας).

Στις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής (Football League) σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Πανηλειακός-Χανιά          1-1                 
Ολυμπιακός Βόλου-Φωκικός   1-0
Γλυφάδα-Επισκοπή           0-2
Αστέρας Μαγούλας-Φωστήρας  0-1
Βύζας-Αχαρναϊκός           0-3
Παναιγιάλειος-Καλλιθέα     1-1
Ηρακλής Ψαχνών-Παναχαϊκή   0-1

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
  1. Επισκοπή          13
  2 . Παναιγιάλειος     13
  3. Ολυμπιακός Βόλου  10
  4 . Ηρακλής Ψαχνών    10
 5  . Πανηλειακός       10
  6. Χανιά              8
  7 . Φωστήρας           8
  8. Καλλιθέα           7 
  9. Παναχαϊκή          6
 10. Φωκικός            4
  11 . Αχαρναϊκός         4
 12. Αστέρας Μαγούλας   1
 13  . Γλυφάδα            1
 14. Βύζας Μεγάρων      0

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Νότιος (1ος) Όμιλος
Κυριακή (3/11)
Αχαρναϊκός - Γλυφάδα
Φωκικός - Πανηλειακός
Επισκοπή - Αστέρας Μαγούλας

Δευτέρα (4/11)
Βύζας Μεγάρων - Ηρακλής Ψαχνών
Παναχαϊκή - Ολυμπιακός Βόλου
Χανιά - Παναιγιάλειος
Φωστήρας - Καλλιθέα

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γ. Στούπας με δηλώσεις του μετά τον αγώνα εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την διαιτησία του αγώνα λέγοντας:
«Με προκαλέσατε, ήμουν λίγο αμήχανος, είμαι από τους ανθρώπους που δεν θέλω να πυροδοτώ το κλίμα. Είμαστε από τις ομάδες που δεν μιλάνε, όμως αυτό εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Μπορεί και ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αν θέλει να κάνει δήλωση ότι αδικήθηκε. Πράγματι αδικήθηκε η Παναχαϊκή. Ο διαιτητής ήταν 90 – 10 υπέρ τους. Δεν μου αρέσει να μισοκλαίμε ούτε να ψάχνουμε για άλλοθι. Φαίνεται ότι οι κραυγές και η τακτική αυτή αποδίδει. Η ομάδα θα συνεχίσει, δεν χάθηκε τίποτα. Μας πειράζει ο τρόπος που χάθηκε. Ήμασταν ψιλιασμένοι. Η τηλεόραση τα έδειξε, δεχόμασταν με ευκολία τη δεύτερη κάρτα.

Ελπίζω να μη με καλέσει ο αθλητικός δικαστής, γιατί δεν είπα κάτι για να με καλέσει. Αν με καλέσει, θα κάνω μία ανάκληση δηλώσεων. Λες κάτι και αν σε καλέσει το ανακαλείς. Θα είναι ένα καλό πρωτάθλημα ιδίως στα πλέι οφ. Να το αφήσουν να παιχτεί στο γήπεδο. Συνεχίζουμε, αλλά αυτά είναι για κάποιους που δεν αφήνουν το ποδόσφαιρο να παιχτεί όπως πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ