.

w

Η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΑ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE 1 **Η Παναχαική Ολοταχώς στο τρένο της ανόδου!!**
1891 * - ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - 26 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 862 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ - 4 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ UEFA - 2 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ INTERTOTO - 7 ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ- 1η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ


A►Το PANAXA-BLOG έχει σταματήσει την λειτουργία νέων αναρτήσεων . Το PANAXA-BLOG θα συνεχίσει να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας φιλοξενώντας τα LING με όλα τα τελευταία νέα της Παναχαϊκής >>-

18 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Χανιά και Παναχαϊκή τα μοιράστηκαν όλα στα περιβόλια .



Football League 16η αγωνιστική
Α.Ο. ΧΑΝΙΑ – ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 0-0




Η Παναχαϊκή κινδύνεψε αλλά … τελικά έφυγε με τον καρπό της ισοπαλίας από τα περιβόλια των Χανίων.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στα περιβόλια των Χανίων ο Α.Ο.Χ και η Παναχαϊκή.
Η Παναχαϊκή ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα δημιουργώντας καλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα ενώ στο 2ο ημ.  Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι φτάνοντας  πολύ κοντά στο γκολ.

Παρότι οι Πατρινοί εχουν παράπονα από την διαιτησία του αγώνα  εντούτοις  το αποτέλεσμα  μπορεί να κριθεί ως θετικό και για τις δυο ομάδες . Η Παναχαϊκή έχοντας συγκεντρώσει έως τώρα 24 βαθμούς συνεχίζει  την προσπάθεια της  προκειμένου να συμμετάσχει  στα πλει-οφ .

Ο τεχνικός των Χανιών, Μουράτ Σεροπιάν μετά το τέλος του αγώνα χαρακτήρισε ως δίκαιο το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. 

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Νίκος Παπαδόπουλος είπε:
Πολύ καλός αντίπαλος ο ΑΟΧ. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ξέραμε τα πλεονεκτήματα του ΑΟΧ στην κόντρα επίθεση. Είχαμε μια φάση στο δεύτερο μέρος, που μπορεί να το πληρώναμε. Χάσαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε πίεση χωρίς λόγο κάτι που έχει ξανασυμβεί. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και πιστεύω ότι βελτιώνοντας κάποια πράγματα θα πετύχουμε τον στόχο της τετράδας. Καλή επιτυχία στον ΑΟΧ.
Η διαιτησία μας αδίκησε διότι έδωσε 35 φάουλ εις βάρος μας και τα 20 δεν ήταν. Μόνο με τον τρόπο που κοιτά και συμπεριφέρεται ο διαιτητής καταλαβαίνεις την πρόθεση του».

Χανιά (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Ζντράβκοβιτς, Γκούμας, Παπατζίκος, Βασιλόγιαννης, Καμπλιώνης (67΄ Βαλλιάνος), Μανωλάς Κ., Μέλο (46΄Kονσταντίνοφ), Τσάτσος (82΄ Σκάρος), Πάγκαλος.

Παναχαϊκή (Ν. Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Κιάσσος, Χιντζίδης, Σπίνουλας, Κωστόπουλος, Φατιόν, Κοντογουλίδης (85΄Πλέγας), Ουσμάνε, Στεργίδης (74΄Χοτζάλι), Βαγγελόπουλος, Ντα Κόστα (52΄Χούσα λ.τ.).

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ VIDEO  ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή με ανακοίνωση που εξέδωσε  αμέσως μετά το τέλος του αγώνα διαμαρτύρεται έντονα για την  διαιτησία του αγώνα
Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω της ταραχής που μας δημιούργησαν οι διαιτητές από την συμπεριφορά τους, ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε τον φίλαθλο κόσμο των Χανιών και την διοίκηση για την υπέροχη φιλοξενία. Το χειροκρότημα των φιλάθλων των Χανίων προς τους παίκτες μας ήταν η καλύτερη ανταμοιβή.

Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκή
Όργια στα Χανιά.
Περιμένουμε τον παρατηρητή διαιτησίας για να πληροφορηθούμε την τύχη του γιου του Ανούσου του αγαπημένου παιδιού του Θωμά Μητρόπουλου και του Σπάθα και των δυο εποπτών από την Αθήνα ειδικά του Ντάλλα.
Ζούμε αξέχαστες μέρες Αμπάρκιολη και Κάμπαξη αλλά γινόμαστε συνεχώς πιο ισχυροί και στο τέλος θα νικήσουμε γιατί έχουμε μεγάλη ομάδα.


Κύριε Κουρίδη, κύριε Χατζή, κύριε Δούρο, κύριε Μπριάκο ερχόμαστε ότι και να γίνει και μαζί μας έρχονται και οι εισαγγελείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για παρατηρήσεις-Και δημοσίευση των δικών σας αναρτήσεων Όποιος θέλει να επικοινωνεί μαζί μας στο jokerpge@yahoo.gr
---------------------
ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΙΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ 10:00-12:00 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ